Aandachtspunten

Om alles soepel te laten verlopen, is het goed om rekening te houden met de volgende punten

Parkeer ruimte

Om onze snackwagen te kunnen parkeren dient er een verharde en vlakke ondergrond te zijn met een afmeting van tenminste 8m x 2,5m x 3,5m (LxBxH).

Klep

De klep van de wagen heeft een afmeting van 4m x 2x vooruit klappend.

Stroomvoorziening

Er moet een 230V stroompunt zijn binnen een straal van 40 meter voor de stroomvoorziening van de wagen. Liefst op een aparte groep. Wij zorgen voor een haspel.

Afval

Wij zorgen voor afvalbakken en nemen alle afval mee.

Groepsomvang

Het juiste aantal personen moet tenminste 7 dagen voor de betreffende datum worden doorgegeven aan ons. Het minimum tarief is € 485 (inclusief 6% btw).

Afval

Wij zorgen voor afvalbakken en nemen alle afval mee.

Reiskosten

Tot en met een straal van 30 km rondom postcode 7957 CJ (de Wijk, Drenthe) worden geen reiskosten in rekening gebracht. Vanaf 30km wordt € 0,75 per km extra in rekening gebracht.

Betaling

Betaling op locatie is mogelijk via pin of contant.


Contact

Voor vragen, opmerkingen en reserveringen, neem contact met ons op via het contact formulier.


Van Braam Snackservice

Over Mark van Braam

Vriendelijk, gastvrij en een harde werker. Zo kun je Mark het beste omschrijven. Daarnaast is hij gek op gezelligheid en altijd in voor een praatje. Niet zo gek dus dat hij graag op pad gaat met zijn snackwagen.

Met oog voor detail heeft Mark eigenhandig de snackwagen opgebouwd. Hij heeft hiervoor uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en kwalitatief hoogstaande apparatuur. En het resultaat mag er zijn: een complete, verzorgde snackwagen met een luxe uitstraling. Een blikvanger op ieder feestje.Bel voor meer info

06-55 94 19 10


Molenstraat 4
7957 CJ
de Wijk